Арсенал вибухівки та боєприпасів вилучили на Київщині (ВІДЕО)

Про затримання торгівця зброєю розповіли в поліції

В Бориспільському районі Київської області затримали торговця зброєю та боєприпасами. Про це розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, 27-річний житель Дударкова підпільно займався зберіганням та збутом вибухових речовин і пристроїв. Днями правоохоронці задокументували факт продажу вибухонебезпечних предметів. Торгівця зброєю затримали під час продажу 26 тротилових шашок, двох наступальних гранат, близько двох кілограмів пластичної вибухівки та 16 електродетонаторів.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого вилучили понад чотири тисячі патронів, п’ять гранат, протипіхотну міну, понад кілограм пластичної вибухівки, детонатори, підривачі для гранат, тротилові шашки та магазини до вогнепальної зброї. Чоловіка помістили до ізолятора тимчасового тримання. Торгівцю зброєю загрожує до семи років тюрми. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили двох молодиків, які під час повітряної тривоги знімали роботу Протиповітряної оборони у Святошинському районі столиці. Після пояснень у відділку поліції їх передали співробітникам СБУ. Згодом у Києві затримали ще дев’ятьох киян, які під час повітряної тривоги знімали роботу ППО. Чотирьом блогеркам вже повідомили про підозру у скоєнні злочину.

Нагадаємо, поліцейські Київської області затримали чоловіків, які жорстоко катували та вимагали гроші з людей. Банда вчинила серію нападів на господарів приватних будинків у Бучанському та Броварському районах. Озброєні автоматами та пістолетами вони вдирались до будинків вночі, зв’язували та мордували людей. Організатором банди виявився 29-річний мешканець Києва. Цей чоловік перебував у розшуку за бандитизм та угон транспорту. Розбійні напади він скоював разом із двома поплічниками.

Читайте також, як російський шпигун намагався влаштуватися до оборонного заводу у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися