На Оболоні затримали чоловіка за вбивство свого сусіда (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

В Оболонському районі столиці затримали вбивцю чоловіка. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, киянин заявив в поліцію, що на вулиці Героїв Дніпра у квартирі знаходиться його сусід без ознак життя. На місці події слідчі провели детальний огляд та опитали заявника. З’ясувалося, що між двома товаришами, які проживали в одній квартирі сталася сварка. Один з чоловіків схопив зі столу ніж та вдарив товариша в грудну клітину та шию. Від отриманих поранень чоловік помер на місці, а нападник у цей час пішов до сусідки, аби викликати поліцію. Під час надання пояснень заявник намагався вигадати версію скоєного, однак правоохоронці довели його причетність до тяжкого злочину.

Підозрюваним в умисному вбивстві виявився раніше не судимий уродженець Житомирської області 1971 року народження. Слідчі вилучили з місця вбивства ніж зі слідами крові. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді арешту без можливості внесення застави. Чоловіку загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.

вдарила ножем чоловіка через ревнощі. Надзвичайна подія сталася в одній з квартир житлового будинку квартири на вулиці Якуба Коласа. Госпіталізовано 52-річного чоловіка з проникаючим пораненням живота. Жінку затримали.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю 110 км/год.

Читайте також, що у Білоцерківському районі Київської області в ДТП загинули двоє людей та багато постраждалих, серед яких є діти.

Читайте также