У Києві "сантехнік" обікрав пенсіонерку та втік на Maserati (ФОТО)

Затриманого крадія перевіряють на причетність до ще кількох злочинів у столиці та інших містах

У Святошинському районі Києва на "гарячому" затримали чоловіка, який обкрадав літніх людей. Про це розповіли у столичній поліції та Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що уродженець Донецької області під приводом "Ви мене затоплюєте" обкрадав квартири киян. Чоловік представлявся сусідом знизу та під легендою затоплення квартири заходив до пенсіонерів в помешкання, дізнавався де у них заощадження та обкрадав їх. Крадія, який перебував у розшуку, затримали на "гарячому" після чергового злочину.

За даними правоохоронців, у Києві чоловік представився пенсіонерці сантехніком, обманом проник до її квартири та викрав заощадження жінки у сумі 1000 доларів та 40 тисяч гривень. Його затримали "по гарячих слідах" після спроби втекти на елітному автомобілі Maserati. Автомобіль та інші речові докази вилучили. Чоловіку повідомили про підозру у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану. 

Окрім того, у слідства є підстави вважати, що затриманий причетний до скоєння ще чотирьох аналогічних злочинів на території Святошинського району Києва. Також його перевіряють на причетність до квартирних крадіжок в інших районах столиці та на території інших міст, зокрема в Одесі. Зараз вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді арешту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві за хабар за дозвіл на стихійну торгівлю затримали працівника райдержадміністрації та його спільника. Державний службовець однієї з районних державних адміністрацій Києва вимагав та отримував щомісячну данину з чоловіка, який "тримав" нелегальні торгові точки, замість того, щоб перешкоджати незаконній торгівлі.

Нагадаємо, що у Києві у справі щодо розкрадання 104 мільйонів гривень на будівництві Подільського мосту повідомлено про підозру ще трьом учасникам схеми. У Київській міській прокуратурі розповіли, що повідомлено про підозру директору та голові наглядової ради генеральної підрядної організації, а також директору субпідрядної організації. Раніше за цим епізодом правоохоронці повідомили про підозру у розтраті бюджетних коштів директору комунального підприємства – замовнику робіт. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Київській області чоловік ґвалтував жінку дві доби, порізав горло та вдарив ножем у живіт.

Читайте также