На Київщині фермер влаштував стрілянину (ФОТО)

Чоловік відкрив вогонь по приватним виконавцям

У Бориспільському районі Київської області фермер відкрив вогонь по приватним виконавцям. Про стрілянину розповіли в Національній поліції України в регіоні, передають "Коментарі".

За даними слідства, стрілянина сталася одного з фермерських господарств Циблівської громади у населеному пункті Світанок. Власник не сплатив кошти, які брав у борг, а коли приватні виконавці прийшли вилучати майно, відкрив по ним вогонь. Фермер розпочав стрілянину по спеціальній техніці виконавців з нарізного карабіну.

Потерпілих внаслідок інциденту немає, а 57-річного стрілка затримали та відправили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку повідомили про підозру за фактом хуліганства. Затриманому загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві знешкодили потужне хакерське угруповання. Шахраї крали гроші з банківських рахунків українців. Лише в одному з кримінальних епізодів хакери вкрали понад десять мільйонів гривень з депозиту столичного нотаріуса. Ці гроші належали Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та призначались для виплат потерпілим вкладникам банків-банкрутів. Силовики затримали дванадцять учасників банди.

Читайте також, що у Києві чоловік жорстоко вбив свого батька та травмував матір.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

10 липня 2023, 22:37

Ветеран?

УКРАИНЕЦ

10 липня 2023, 22:25

Чоловік молодець, трудяга, а ви сволочі!!! Врожаю ще немає і не відому як там буде, а ві сразу отбирать у людей. таких виконавців всих стрілять!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися