На Київщині в ДТП загинула дитина, ще двоє дітей травмовані (ФОТО)

Що відомо про трагічну подію від прокуратури

У Київській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула дворічна дитина. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

За даними відомства, смертельна ДТП сталася у неділю, 8 липня. В Бучанському районі в селі Ніжиловичі водій не впорався з керуванням автомобіля, виїхав у кювет та врізався в дерево. На момент аварії в легковику перебували шестеро пасажирів, серед яких троє дітей. Всі вони отримали травми. Дворічний хлопчик від отриманих травм помер в кареті екстреної медичної допомоги.

В ДТП також постраждав водій. Чоловіка з травмами доставили до лікарні. Медики мали зробити аналізи на вміст алкоголю в крові. Однак пацієнт втік з медичного закладу і переховувався від поліції. Правоохоронці знайшли втікача і затримали.

Водію автомобіля повідомили про підозру за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Мешканцю Київщини суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київщини сталися кілька ДТП, в яких травмовані діти. У Василькові автомобіль Chevrolet збив школяра на пішохідному переході. За кермом автівки була 44-річна жінка. Внаслідок іншої аварії за участю автомобілів Kia та Honda обидва легковики злетіли в кювет. Постраждало четверо людей, серед яких діти.

Нагадаємо, у Вишгородському районі Київщини сталася смертельна ДТПНа автомобільній трасі Київ — Вишгород — Десна легковик зіткнувся з мотоциклом. Аварія сталася, коли водій автомобіля Subaru здійснював поворот ліворуч. У цей момент мотоцикліст по зустрічній смузі руху почав обганяти колону автівок та в’їхав у Subaru. Внаслідок ДТП 30-річний водій мотоцикла Yamaha загинув на місці, а його 23-річну пасажирку госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що в Бучанському районі Київщини сталася смертельна ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися