У Києві чоловік налагодив збут підроблених доларів США високої якості

У Києві викрили чоловіка з 50 тисячами підроблених доларів США

У Києві викрито чоловіка, який зберігав фальшиві 50 000 доларів США. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури викрито та повідомлено про підозру громадянину, який організував незаконну діяльність зі зберігання, перевезення та збуту фальшивих грошей.

За даними слідства, мешканець Закарпатської області збував у столиці високоякісні підроблені долари США. Зловмисник продавав фальшиві купюри 100 доларів США за 60% від їхньої номінальної вартості.

Під час документування правопорушення правоохоронці провели оперативну закупку фальшивих купюр і затримали чоловіка.

У результаті обшуку в чоловіка було вилучено 70 000 доларів США, з яких 50 000 доларів США мали ознаки підробки.

Наразі зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство встановлює канали постачання та збуту підробленої валюти.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві викрили шахрайський call-центр, де виманювали гроші під виглядом інвестицій у псевдопроєкти. За час своєї діяльності, за попередніми підрахунками, аферисти завдали збитків потерпілим на понад мільйон гривень. За фактом шахрайства, вчиненого у великих розмірах або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки, розпочато кримінальне провадження.

Нагадуємо, що правоохоронці Києва затримали "знахарку", яка ошукала пенсіонерку. Зловмисниця виманила у жінки 1450 євро та 5000 гривень під приводом нетрадиційного методу лікування.

Читайте также