У Голосіївському районі Києва закрили бордель (ФОТО)

Що відомо про місце розпусти в столиці

У Голосіївському районі Києва закрили бордель, який працював під прикриттям масажного салону. Про це розповіли у столичній поліції та Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що організував "бізнес" з надання сексуальних послуг у столиці мешканець Києва на початку 2023 року. До цього киянин залучив двох спільників. Бордель працював у Голосіївському районі Києва. Сексуальні послуги надавали троє жінок. Клієнтів підшукували через об’яви про еротичний масаж. Вартість послуг інтимного характеру становила від 1200 до 5550 гривень. Від жінок організатори роботи борделю отримували 60 відсотків.

"Встановлено три особи, які займались протиправною діяльністю. Зокрема, чоловік шукав і орендував приміщення для місць розпусти, а дві його подруги виконували роль адміністратора та модератора так званого "масажного салону", — розповів начальник Голосіївського управління поліції Араік Кочкадамян.

Правоохоронці затримали трьох фігурантів кримінальних справ. За місцем їхнього проживання та у "масажному салоні" провели обшуки, під час яких вилучили речові докази. Затриманим оголосили підозри у сутенерстві, утриманні місць розпусти і звідництві. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Підозрюваним загрожує до семи років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Одесі затримали іноземця, який замовив вбивство власника стоматологічного бізнесу у Києві та його родини. Подробиці спецоперації силовиків можна подивитись на відео.

Нагадаємо, у Києві чоловік вбив пенсіонера та заховав його тіло у ванній. Підозрюваний в умисному вбивстві понад десять років доглядав за підопічним, отримуючи гроші від його родичів, які перебувають за кордоном. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Борисполі педофіл вкрав дитину та намагався її зґвалтувати.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися