У Києві закрили обмінники з фальшивою валютою

Відомі подробиці від правоохоронців

У Києві закрили пункти обміну валют, в яких продавали фальшиві долари. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними правоохоронців, у Києві фіктивні пункти обміну валют незаконно працювали, використовуючи ліцензії інших підприємств. Один з постраждалих клієнтів, якому продали фальшиві гроші, звернувся до поліції.

"В межах розпочатого кримінального провадження правоохоронці задокументували факт продажу 1,5 тисячі фальшивих американських доларів в одному з пунктів обміну валют. Це були банкноти старого зразка, номіналом 100 доларів США кожна", — повідомили в поліції.

Під час обшуків встановили ще один обмінний пункт, у якому також продавали фальшиві гроші. В приміщенні вилучили готівку в іноземній та українській валюті, а також техніку на загальну суму понад два мільйони гривень. На даний час встановлюються усі особи, які причетні до здійснення незаконної діяльності. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися