Київські митники знайшли наркотики у музичній колонці (ФОТО)

Що відомо про контрабанду

Столичні митники вилучили з міжнародного поштового відправлення наркотики. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

За даними відомства, з України до Польщі намагалися відправити посилку з кілограм наркотиків. За кордон прямували музична колонка і спортивний костюм. Посилка була зі Львова.

"Замість заводського начиння в пустотах колонки знаходилася схованка з двома герметично запаяними пакетами з речовиною рослинного походження зеленого кольору. Експрестест, проведений митниками, дав позитивний результат щодо наявності у рослинній суміші канабісу", — йдеться в повідомленні Київської митниці.

Канабіс в Україні віднесено до особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено. Стосовно відправника складено протокол про порушення митних правил та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київські митники вилучили раритетні порцелянові скульптурки та колекцію документів ХІХ-ХХ століть. З України до США намагалися відправити посилку з культурними та історичними цінностями. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили підприємство на несплаті податків за імпорт. Столичне підприємство протягом 2020-2022 років не сплачувало податок на прибуток та незаконно імпортувало сировину. Імпорт відбувався від підприємства-нерезидента, що зареєстроване в Білорусі. Готовий товар компанія реалізовувала оптовими партіями. Збитки оцінили у понад одинадцять мільйонів гривень.

Читайте також, як у Києві впіймали митника з хабарем в стакані з під кави.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися