Стали відомі подробиці вибуху у Подільському районі Києва

Що про надзвичайну ситуацію розповіли в поліції

У Києві встановлюють обставини вибуху у приватному будинку в Подільському районі столиці. Про це розповіли в Національній поліції України у столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Це мешканець столиці. Інформації щодо інших постраждалих до поліції не надходило.

"Вибух стався внаслідок детонації гранати на подвір’ї біля будинку. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — це умисне вбивство із додатковою відміткою "нещасний випадок", — повідомили у столичній поліції.

Інших подробиць в Національній поліції України у столиці не повідомили.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Бориспіль — Запоріжжя сталася ДТП з постраждалими. На 38 кілометрі автодороги Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя у Бориспільському районі Київської області водійка легкового автомобілю зіткнулася із зустрічним авто, з'їхала на узбіччя та врізалася в дерево. Подробиці та фото — за посиланням.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва сталася смертельна ДТП на Бориспільському шосе. Тут зіткнулися легковий автомобіль Renault Logan та вантажівка. Внаслідок аварії водій легковика загинув. Його тіло рятувальникам довелося деблокували за допомогою спеціального інструменту. Також у середині понівеченого автомобілю знаходилася жінка та двоє дітей, яких передали медикам.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Читайте також, як на трасі Київ — Ковель сталася ДТП з вантажівкою, легковиком та автобусом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися