У Києві попередили вибух у житловому будинку (ФОТО)

Подробиці інциденту розповіли в поліції

У Святошинському районі Києва попередили вибух у багатоквартирному будинку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, киянин заявив, що у загальному коридорі багатоквартирного будинку чоловік погрожує підірвати гранату. На місце події прибули поліцейські полку поліції особливого призначення №1, слідчо-оперативна група районного управління поліції та працівники вибухотехнічної служби. Виявилось, що чоловіку погрожував підірвати гранату його 45-річний сусід.

"У фігуранта поліцейські вилучили гранату Ф-1 із запалом, а в ході обшуку його квартири знайшли ще понад 100 набоїв різного калібру. Встановлено, що між сусідами виник конфлікт на побутовому ґрунті й за допомогою погроз боєприпасом зловмисник вирішив владнати його", — розповіли в поліції Києва.

Чоловіка затримали та оголосили про підозру у незаконному поводженні зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Наразі встановлюється інформація щодо походження боєприпасів. На час досудового розслідування підозрюваного заарештовано. Йому може загрожувати від трьох до восьми років тюрми.

Нагадаємо, у Києві стався вибух у приватному будинку в Подільському районі столиці. Внаслідок надзвичайної події загинув власник будинку. Це мешканець столиці. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Фастівському районі Київської області сталася пожежа на території ПАТ "Мотовилівський меблевий комбінат". Горіла будівля меблевого цеху у селищі міського типу Борова. Вогонь на площі 2400 квадратних метрів гасили десять годин.

Читайте також, як у Києві затримали коригувальника ракетних атак на столицю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися