У Києві лікар-стоматолог намагався вбити трьох людей

Подробиці розповіли у столичній прокуратурі

У Києві засуджено столичного лікаря-стоматолога за вчинення замахів на вбивство трьох людей та інших умисних злочинів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, з травня 2019 року по вересень 2020 року 35-річний лікар-стоматолог повідомляв клієнтам хибну інформацію щодо необхідного обсягу медичного лікування. Таким чином він привласнив близько 400 тисяч гривень своїх пацієнтів.

"У березні 2020 року лікар-стоматолог під приводом необхідності здійснення медичних процедур проник до житла 70-річної пацієнтки та викрав банківську картку, з якої в подальшому зняв 78 тис. гривень. У подальшому, будучи викритим цією ж потерпілою у шахрайстві, обвинувачений намагався заподіяти їй смерть від ураження струмом", — розповіли у Київській міській прокуратурі.

Слідство встановило, що влітку того ж року обвинувачений, супроводжуючи додому іншу пацієнтку, застосував до неї сильнодіючі речовини. Користуючись її безпорадним станом, чоловік заволодів грошима та матеріальними цінностями останньої на загальну суму 63 тисяч гривень. Крім того, того ж року обвинувачений намагався вбити колишню тещу шляхом створення умов для ДТП.

Під час судового засідання з обрання запобіжного заходу чоловік погрожував прокурору. За сукупністю доказів сторони обвинувачення вироком суду присяжних Голосіївського районного суду Києва обвинуваченого визнано винним за кількома статтями Кримінального кодексу України. Йому призначено остаточне покарання у вигляді десяти років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві чоловік до смерті жорстоко зґвалтував жінку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валентина

12 грудня 2023, 16:05

ох и врач.., тварюка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися