У Києві розслідують розкрадання грошей на ремонті Південного мосту

У комунальників та підрядників провели обшуки

У Києві провели обшуки в офісах комунального підприємства "Київавтошляхміст" та підрядників, залучених до ремонту Південного мосту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, слідчі дії провели на підставі ухвал суду у межах кримінального провадження, розпочатого за фактом привласнення бюджетних коштів, в умовах воєнного стану. За результатами обшуків вилучили документацію щодо виконання ремонтних робіт на Південному мосту. Дослідження документів триває.

"Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років", — повідомили у Київській міській прокуратурі.

Нагадаємо, у Києві провели одночасні обшуки в "Київському метрополітені", "Метробуді" та структурних підрозділах Київської міської державної адміністрації. Слідчі дії проводять в рамках кримінального провадження за кваліфікацією "Службова недбалість" у комунальних установах столиці та на приватному підприємстві через затоплення кількох станцій метро у Києві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як чергову схему з ухилянтами викрили у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися