Закриттям станцій метро у Києві зацікавились в поліції (ФОТО)

На профільних підприємствах проводять обшуки

У Києві проводять слідчі дії в "Київському метрополітені", "Метробуді" та структурних підрозділах Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними відомства, сьогодні, 13 грудня, слідчі поліції Києва розпочали проведення одночасних обшуків. Обшуки проводять в рамках кримінального провадження за кваліфікацією "Службова недбалість" у комунальних установах столиці та на приватному підприємстві.

"Слідство має на меті перевірити наявність прорахунків на етапах проєктування, будівництва та експлуатації цього відрізку підземки. А також встановити відповідальних осіб, внаслідок діяння яких трапилися розгерметизація та затоплення тунелю метрополітену", — повідомили в поліції Києва.

Правоохоронці зазначили, що закриті станції метро слугували також укриттям для киян та гостей столиці під час повітряної тривоги. Крім того, через аварію у метрополітені тисячі людей вимушені шукати інші способи пересування Києвом.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві через затоплення тунелю зупинили рух поїздів на ділянці синьої гілки метро між станціями "Теремки" – "Деміївська". Аварійною ситуацією зацікавилась столична прокуратура. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві на півроку через підтоплення закрили станції метро на частині синьої гілки. Як планують уникнути транспортного колапсу через додаткове навантаження на транспортну систему.

Читайте також, що кияни вимагають звільнити директора столичного метрополітену.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1830


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися