Підпільний цех з виготовлення сигарет викрили на Київщині (ФОТО)

Що відомо про нелегальний бізнес від правоохоронців

Ліквідовано схему з незаконного виготовлення та збуту тютюнової продукції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури викрито підпільний цех з виготовлення підакцизної продукції. Слідство встановило, що група осіб налагодила незаконну схему з виготовлення та збуту тютюнової продукції на території Закарпатської області.

"У рамках кримінального провадження проведено обшуки у ході яких виявили і вилучили лінію з виготовлення, переробки та фасування цигарок, пакувальний матеріал, майже чотири тони сировини та готової продукції", — повідомили у Київській обласній прокуратурі.

Призначено відповідні експертизи, встановлюються всі обставини протиправної діяльності та причетні до неї особи. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, до бюджету Києва стягнули понад 3,6 мільйонів гривень штрафів за поставку "швидких" неналежної якості. Київська міська прокуратура у виявила порушення інтересів держави під час придбання вкрай необхідних для потреб столиці карет швидкої допомоги. Цей факт мав місце в розпал світової пандемії COVID-19.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві розслідують спробу прослуховування головнокомандувача ЗСУ.

Читайте также