У Києві розслідують поширення нацистської символіки

Розпочато досудове розслідування

У Києві за фактом поширення нацистської символіки почали досудове розслідування. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, під час моніторингу медіапростору виявлено відеозапис, на якому група осіб, перебуваючи у одному з житлових районів Києва, демонструє флаг з нацистською символікою. Ці дії вони фіксували на мобільні телефони.

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом поширення нацистської символіки (ч. 1 ст. 436-1 КК України). Правоохоронці вживають заходи, спрямовані на встановлення причетних до інциденту осіб.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області припинили діяльність п’яти нелегальних гральних закладів, які займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей у Фастові, Ірпені та Обухові. Гральні заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях. Працювали в закритому режимі впродовж тривалого часу без створення юридичної особи, необхідних ліцензій та без сплати податків.

Нагадаємо, в аптеках Києва незаконно продавали нарковмісні медичні препарати. Факти незаконного продажу зафіксовані у трьох аптеках однієї з аптечних мереж комбінованих наркотичних лікарських засобів, які містять у своєму складі кодеїн. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві закрили нелегальний завод з виробництва оливкової олії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися