У Києві закрили нелегальний завод з виробництва оливкової олії (ФОТО)

Вилучено понад 90 тон підробленої продукції

У Києві викрили підпільне виробництво оливкової олії та соусів відомих італійських марок. Про це розповіли у Бюро економічної безпеки України, передають "Коментарі".

За даними відомства, організували роботу заводу, на якому виготовляли підроблені товари, мешканці Києва та Львівщини.

"Використовуючи фірмове найменування та товарні знаки, фальсифікат продавали через мережу магазинів під виглядом оригінальної продукції. Одна із постраждалих компаній вже заявила про спричинену їй матеріальну шкоду", — зазначили в Бюро економічної безпеки.

На території Києва, Львівської, Харківської та Дніпропетровської областей провели два десятки обшуків. На складах та місцях продажу підроблених товарів вилучено понад 90 тон оливкової олії та інших продуктів. Під час обшуку на території Львівської області вилучено лінію з розливу оливкової олії, обладнання, тару, сировину та готову продукцію. Загальна орієнтовна вартість вилученого становить майже 7,5 мільйонів гривень.

Наразі незаконна діяльність заводу із виробництва підробленої оливкової олії та точок продажу припинено. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Фонд державного майна України по Києву оголосив про приватизацію великого державного підприємства, розташованого в центрі столиці. Мова йде про Єдиний майновий комплекс державного підприємства "Дніпро". Об’єкт приватизації розташований у Києві на вулиці Володимирська, 42. Загальна площа нежитлових приміщень становить 784,8 квадратних метрів. Подробиці про аукціон — за посиланням.

Нагадаємо, що в Ірпені планують відремонтувати Дитячо-юнацьку спортивну школу (ДЮСШ). За умовами оголошеного тендеру, підрядник має зробити капітальний ремонт ДЮСШ, розташованій в Ірпені по вулиці Троїцькій, 40. За роботи готові заплатити майже 266,7 мільйонів гривень.

Читайте також, що на ремонт казарми під Києвом витратять десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися