На Київщині вилучили тютюнові вироби на мільйони (ФОТО)

Що відомо про нелегальний бізнес

У Київській області викрили схему ввезення на територію України контрафактних тютюнових виробів без марок акцизного податку. Про це розповіли в Бюро економічної безпеки України, передають "Коментарі".

За даними відомства, електронні сигарети, рідини для них та їх компоненти продавалися на території України, в тому числі у Києві та Київській області. Для документування злочинної діяльності детективи БЕБ провели понад 20 обшуків у складських приміщеннях та місцях реалізації незаконно виготовлених підакцизних товарів.

"В результаті обшуків виявлено та вилучено понад 35 тис. штук рідин для електронних сигарет, майже 1000 штук електронних сигарет без марок акцизного податку, набори для самозамішування рідини, випаровувачі тощо. Орієнтовна вартість вилученої підакцизної продукції становить понад чотири мільйони гривень", —заявили в Бюро економічної безпеки України.

Наразі досудове розслідування триває. Проводяться необхідні слідчі дії для встановлення повного кола осіб причетних до незаконної діяльності. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області припинили діяльність п’яти нелегальних гральних закладів, які займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей у Фастові, Ірпені та Обухові. Гральні заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях. Працювали в закритому режимі впродовж тривалого часу без створення юридичної особи, необхідних ліцензій та без сплати податків.

Нагадаємо, в аптеках Києва незаконно продавали нарковмісні медичні препарати. Факти незаконного продажу зафіксовані у трьох аптеках однієї з аптечних мереж комбінованих наркотичних лікарських засобів, які містять у своєму складі кодеїн. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві закрили нелегальний завод з виробництва оливкової олії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися