В квартирі киянина знайшли арсенал зброї та боєприпасів (ФОТО)

На чоловіка в поліцію поскаржились сусіди

У Києві правоохоронці знайшли у чоловіка цілу колекцію зброї та наркотичні речовини. Подробиці розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, на лінію 112 у Солом'янському районі надійшов виклик про бійку. Поліцейські прибули на місце події, де до них звернулися декілька мешканців будинку. Вони розповіли про сусіда, який дивно поводиться та порушує спокій громадян. Двері до квартири, на яку скаржилися заявники, відчинив 36-річний чоловік. Він заперечував, що порушує спокій інших мешканців.

"Патрульні провели чоловікові профілактичну бесіду щодо взаємоввічливих відносин із сусідами та виявили у квартирі ймовірні наркотики, а також чимало предметів, схожих на зброю: мінометні міни, набої, гранати та ножі. Громадянин пояснив поліцейським, що цю зброю збирав тривалий час", — розповіли в Патрульній поліції Києва.

Поліцейські забезпечили охорону місця події й викликали вибухотехніків та слідчо-оперативну групу для подальшого з'ясування усіх обставин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області закрили п’ять нелегальних гральних закладів, які займалися проведенням азартних ігор і лотерей у Фастові, Ірпені та Обухові. Гральні заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях. Працювали в закритому режимі впродовж тривалого часу без створення юридичної особи, необхідних ліцензій та без сплати податків.

Нагадаємо, в аптеках Києва незаконно продавали нарковмісні медичні препарати. Факти незаконного продажу зафіксовані у трьох аптеках однієї з аптечних мереж комбінованих наркотичних лікарських засобів, які містять у своєму складі кодеїн. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що мільйонні збитки зафіксували на будівництві Подільського мосту у Києві.

Читайте также