П’яний правоохоронець скоїв смертельну ДТП на трасі Київ-Одеса

Винуватця аварії засуджено

П’ять років за ґратами проведе правоохоронець, який напідпитку скоїв смертельну ДТП на автомобільній трасі Київ-Одеса. Про це повідомили у Державному бюро розслідувань України, передають "Коментарі".

За даними відомства, правоохоронець у червні 2023 року сів за кермо автомобіля у стані алкогольного сп’яніння. Разом з ним в авто перебували троє знайомих. Ввечері на трасі Київ-Одеса в Білоцерківському районі Київської області він втратив керування, його автомобіль виїхав з дороги та зіткнувся з деревом.

"Внаслідок ДТП один з пасажирів – 26-річний чоловік – загинув на місці пригоди, ще двоє пасажирів отримали чисельні тілесні ушкодження, забої, переломи та струс мозку. У крові водія було виявлено 1,74 проміле алкоголю", — повідомили у Державному бюро розслідувань України.

Суд визнав водія винним у смертельній ДТП та призначив покарання у вигляді п’яти років тюрми. Також суд зобов’язав засудженого виплатити моральну шкоду двом потерпілим загальною сумою 1,3 мільйона гривень та позбавив його права керувати транспортом на шість років.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області поліція розслідує ДТП, в якій загинув пішохід. Трагедія сталася у селі Ковалин. Водій автомобілю Opel збив пішохода, який рухався по проїзній частині. Ще одна смертельна ДТП сталася у Броварському районі Київської області. У селищі Велика Димерка п’яний водій збив на смерть пішохода.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві завершили досудове розслідування стосовно правоохоронця, який на смерть збив 15-річну дівчину. Дівчина переходила нерегульований пішохідний перехід з велосипедом у руках. Правоохоронець рухався за кермом авто у напрямку Києва та не збавляючи швидкості збив її. Від отриманих травм потерпіла загинула на місці аварії.

Дивіться відео масштабної ДТП, що сталася в центрі Києва.

Читайте також, як трамвай з пасажирами влетів у вантажівку у Києві. 

Джерело: https://t.me/DBRgovua/4063


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися