У Київській області сталося вбивство: що відомо (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

В Обухівському районі Київської області чоловік наніс смертельний удар ножем опоненту. Про вбивство розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, вбивство сталося у приватному будинку в місті Кагарлик. Правоохоронці встановили, що між чоловіками виник словесний конфлікт, який у подальшому переріс у бійку. Під час сутички один з чоловіків схопив ніж та наніс опонентові удар в область грудної клітини. Поліцейські затримали 39-річного підозрюваного в умисному вбивстві та помістили до ізолятора тимчасового тримання.


Нагадаємо, у Києві викрили мережу продажу фальсифікованих сигарет. Тютюнові вироби продавали у столиці та в Київській області. Слідством встановлено групу організаторів нелегального бізнесу з продажу сигарет відомих світових виробників з використанням підроблених марок акцизного податку, а також без них.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві посадовці Міністерства оборони України нанесли значні збитки держбюджету. Ексзаступник міністра оборони України разом зі спільниками у 2022 році закупив ще одну партію неякісних бронежилетів для українських військових. Внаслідок цієї закупівлі розмір збитків держбюджете склав майже 950 мільйонів гривень.

Читайте також, як ексдепутат самовільно збудував торгові об’єкти поблизу метро у Києві.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій збив поліцейського та намагався втекти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися