У Київській області незаконно зрізали сотні дерев

Подробиці розповіли в поліції

На Київщині скерували до суду обвинувальний акт щодо незаконної порубки сотень дерев. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними відомства, на території Бориспільського району двоє чоловіків зрубали 348 дерев захисних лісових насаджень на ділянці зрошувального каналу. За допомогою спеціальної техніки "чорні лісоруби" завантажили зрізану деревину в автомобілі та вивезли. Один з них мешканець Сумської області, другий — Київської.

"Своїми діями "чорні лісоруби" завдали шкоди державі на суму 2,4 мільйонів гривень. У листопаді минулого року зловмисникам було повідомлено про підозру. Наразі одного із правопорушників оголошено в розшук", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

За фактом незаконної порубки дерев скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бориспільському районі Київської області в заповідному парку зафіксовано факт масового знищення дерев. У парку-пам'ятнику садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Ташанський" провели масові рубки дерев. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, на території Білоцерківського району Київської області троє чоловіків незаконно вирубували дерева. У прокуратурі назвали суму спричинених збитків.

Читайте також, що у Києві ракети знищили десятки дерев та утворили величезну вирву у лісі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


киев12345

24 січня 2024, 13:29

348 дерев спиляти та вивезти за день двом чоловікам неможливо. не інакше як під прикриттям поліції працювали і не один день

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися