Нелегальну торгівлю сигаретами викрили у Київської області (ФОТО)

Масштабну продаж тютюнових виробів організувала група торгівців

У Київській області конфіскували товар на мільйони гривень через нелегальну торгівлю. Як передають "Коментарі", про це заявило Бюро економічної безпеки (БЕБ) України.

Слідство встановило, що на територію Київської області поставляли тютюнові вироби без акцизних марок. Товар продавали через мережу пунктів роздрібної торгівлі. Локація — місто Біла Церква. Електронні сигарети також продавали через соціальні мережі з доставкою по всій території України.

"За результатами обшуків за місцями зберігання та продажу з незаконного обігу вилучено понад 14 тисяч ємностей з рідинами для електронних сигарет та 1,4 тисячі приладів для куріння", — заявили в Бюро економічної безпеки України.

Вартість вилученої підакцизної продукції оцінили у понад 5,5 мільйонів гривень. Слідчі дії тривають. Супровід здійснюють співробітники Головного управління Служби безпеки України у Києві та Київській області. Керує процесом — Київська обласна прокуратура.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві чоловік підробив посвідчення працівника Державного бюро розслідувань (ДБР). Офіційно безробітній киянин не тільки зробив "липове" посвідчення працівника ДБР та пошив собі відповідний одяг. Користувався своїми "розробками", щоб уникати перевірок автомобіля на блокпостах та штрафів. В ДБР припустили, що чоловік може бути причетний до торгівлі наркотиками.

Нагадаємо, перевищення швидкості на одній з головних трас Києва стало причиною смертельної ДТП. Водій автомобілю Honda Civic вдвічі перевищив швидкість та на смерть збив військового. Окрім того, нещодавно у Києві сталася стрілянина. В одному зі столичних готелів на Печерську посварилися чоловіки

Читайте також про схему привласнення квартир у Києві, та як вберегти своє майно.

Читайте также