У Києві викрили канал збуту вогнепальної зброї та бойових припасів

Вилучене за цінами «чорного ринку» складає близько пів мільйона гривень

У Києві затримали чоловіка, який збував зброю, вибухівку та наркотики. Він відправляв "посилки" по Україні за допомогою сервісу поштових відправлень.

Про це повідомляє столична поліція. 

Його щомісячний прибуток від такої діяльності сягав 200 тисяч гривень. 50-річний місцевий мешканець організував у столиці  збут вогнепальної зброї та бойових припасів, а також налагодив розповсюдження особливо небезпечної психотропної речовини – "Альфа-PVP". У ході проведення обшуків за місцем його проживання та у гаражному приміщенні ми вилучили перероблений пістолет Форт й 16 патронів до нього, дві гранати Ф-1 з запалами, дві димові шашки, пістолет, багнет до автомата та близько сотні патронів різного калібру. Крім того, вилучено близько чотирьох кілограмів психотропу "Альфа-PVP", пакунки з амфетаміном, канабісом та МДМА". 

Орієнтовна вартість вилучених з незаконного обігу наркотиків за цінами "чорного ринку" складає близько пів мільйона гривень. Фігуранта затримали та повідомили про підозру за  незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. 

Нагадаємо, київські правоохоронці повідомили про підозру чоловіку за збут метадону. Вони вилучили у зловмисника пігулки метадону та інших нарковмісних медичних препаратів.

Читайте также