Київ розпочинає реконструкцію будівель, пошкоджених обстрілами, - Кличко

Реконструкція об’єктів інфраструктури в Києві відбуватиметься навіть під час війни

Київ розпочинає реконструкцію будівель, пошкоджених обстрілами. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко. 

"Київ виділяє кошти і розпочинає реконструкцію та капремонт житлових будинків і приміщень соціальної інфраструктури столиці, пошкоджених обстрілами російських варварів. Столиця виділяє з бюджету майже 600 мільйонів гривень. Іще 200 мільйонів пообіцяв надати уряд. Дуже розраховуємо на це. Адже відновити в столиці потрібно загалом майже 390 будівель. Із них понад 220 - це житлові будинки. Інші - об’єкти соціальної інфраструктури (медзаклади, садочки, школи, установи соціального захисту, адмінбудівлі)", - написав Кличко. 

Раніше мер Києва повідомляв, що реконструкція об’єктів інфраструктури відбуватиметься навіть під час війни. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській ОВА повідомили пріоритетне завдання у відновленні області. Наразі пріоритет у відновленні Київської області надається транспортній інфрастуктурі, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в ботанічному саду Гришка, де нещодавно знайшли снаряди, тепер можна відпочивати. Ботанічний сад імені Гришка в Києві відновив свою роботу з 28 травня. Фахівці перевірили територію на вибухонебезпечні предмети й засвідчили, що парк безпечний для відпочинку. Нещодавно на території парку виявили чотири снаряди часів Другої світової війни, які знаходилися поблизу пішохідної доріжки.

Читайте на порталі "Коментарі": чи можуть російська війська найближчим часом знову атакувати Київ: в Міноборони дали відповідь. Міністерство оборони України та українська розвідка не мають даних, що свідчили б про здійснення російськими військами повторного наступу на Київ найближчими днями.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алекс

30 травня 2022, 17:33

И правильно! Они бомбят, а мы отстраиваем, они бомбят, а мы опять отстраиваем. Денег то девать больше нЕкуда.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися