У Броварській районній військовій адміністрації призначили нового керівника

Що відомо про посадовця

У Броварській районній військовій адміністрації призначили нового очільника. Під час оперативної наради посадовця представив мер Броварів Ігор Сапожко, пише видання "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

Тимчасово виконуючим обов’язки голови Броварської районної військової адміністрації призначили Володимира Майбоженка. На цій посаді він змінив Павла Проскочила.

Володимиру Майбоженко 57 років. Він має вищу освіту. Посадовець закінчив філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Відомо, що Майбоженко очолював господарський відділ Акціонерного банку "Перший Інвестиційний Банк". Працював заступником голови ради фонду "Україна — XXI століття" та заступником керівника Київського обласного штабу Блоку Юлії Тимошенко. У вересні 2010 року за "грубе порушення Статуту та Програми партії ВО "Батьківщина" його виключили із членів ВО "Батьківщина" та звільнили з посади голови Київської обласної організації ВО "Батьківщина". Майбоженко з 2006 до 2010 року перебував на посаді голови Київської обласної ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили схему незаконного перетину державного кордону України шляхом внесення відомств до системи "Шлях" та затримали групу людей. Схему переправлення через державний кордон України чоловіків призовного віку організував керівник громадської організації. Подробиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, що за схожою схемою з використанням посадовцями системи "Шлях" правоохоронці затримали керівника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочило та його радника під час нібито отримання хабаря у 350 тисяч гривень. Після цього посадовець взяв участь у сесії районної ради, під час якої спростував підозри прокуратури та заявив, що продовжує виконувати свої обов’язки на посаді, однак був відсторонений.

Читайте також, що відомо про розслідування знищення Ан-225 "Мрія" у Гостомелі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися