Кличко пообіцяв звільнити свого заступника: умова

Міський голова столиці Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густелева, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнений.

Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густелевим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо бруківці перехід не буде зданий і автосполучення не заміните його новим в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Нагадаємо, що в Київській міській державній адміністрації назвали терміни закінчення робіт з будівництва Подільського-Воскресенського моста на Троєщину і запуску автомобільного руху на переправі. Про це повідомили в КП "Дирекція з будівництва транспортних споруд Києва". У профільному комунальному підприємстві, яке є балансоутримувачем Подільсько-Воскресенського моста повідомили, що відповідно до робочих графіків з виконання будівельних робіт, попередньо, відкриття автомобільного руху на переправі планується у 2021 році.

Рух на Подільському мосту планують запустити від заїзду з Набережної-Хрещатицькій і вулиці Верхній Вал на Подолі до вулиці Оноре де Бальзака на лівобережній Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися