Кличко прокоментував загибель мера Кривого Рогу Павлова

Міський голова української столиці Віталій Кличко прокоментував загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова, якого знайшли мертвим 15 серпня на порозі власного будинку. Про це градоначальник написав на своєму каналі в Telegram.

Кличко висловив щирі побажання родині та близьким Костянтина Павлова, назвавши його загибель трагічною. Також він зазначив, що Асоціація міст України, яку він очолює, розраховує на оперативне і прозоре розслідування загибелі Павлова, а суспільство повинно знати, що сталося насправді.

Нагадаємо, що раніше Віталій Кличко заявив, що звільнить свого профільного заступника з питань транспорту Олександра Густелева, якщо до кінця року не буде відкрито автомобільне сполучення на Подільсько-Воскресенському мосту. Про це мер Києва сказав на пленарному засіданні Київської міської ради 22 липня.

За його словами, якщо Подільсько-Воскресенський міст не буде введений в експлуатацію вчасно, як це було обіцяно, то людина, яка несе на собі відповідальність, буде звільнений.

Він зазначив, що говорив про це зі своїм профільним заступником Олександром Густєлєвим і заявив, що людина повинна контролювати процеси, щоб потім не виявлялися причини, чому щось не можна зробити вчасно. Кличко сказав, що якщо бруківці перехід не буде зданий і автосполучення не заміните його новим в експлуатацію, то будуть відповідні кадрові висновки.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися