Кличко заявив, що його можуть зняти з посади глави КМДА рішенням РНБО

Міський голова столиці Віталій Кличко прокоментував чутки про його можливе зняття з посади голови Київської міської державної адміністрації через РНБО і не виключив такої можливості. Про це він розповів в ефірі "Українського радіо".

За його словами, зараз Рада національної безпеки і оборони може прийняти будь-яке рішення, яке суперечить ключовим речам. Також Кличко наголосив, що не чіпляється за крісло, проте сказав, що поділ посади мера Києва і глави КМДА може призвести до хаосу в столиці.

Нагадаємо, що н а найближчому засіданні Ради національної безпеки і оборони України мера Києва і голову КМДА Віталія Кличка можуть звільнити з останньою посадою. Про це в своєму Telegram-каналі повідомила журналістка Соня Кошкіна.

За її словами, заява Кличка про те, що замість нього на посаду голови Київської міської державної адміністрації можуть призначити "залітного ставленика" є грою на випередження від столичного мера, який знає, що засідання РНБО в п'ятницю, 20 серпня, буде присвячене київській темі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ГАЛИНА

20 серпня 2021, 12:52

Удивляет не то , что его могут снять с должности, А как его туда ЗАСУНУЛИ ! Полная бездарность и вселенский идиотизм !

Вальдемар

19 серпня 2021, 10:20

Киев кусок жирный - застраивается, все раскупают, уже мест нет, где строить, вот и слуги хотят поиметь что-то с торта. Боксеру раньше нужно было думать.....

Влад

19 серпня 2021, 10:18

Счасть е не в должности .Живи для семьи своих родных.И всегда будь ЧЕЛОВЕКОМ!Ты ведь такой!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися