Печерський суд Києва переніс засідання у справі Порошенка

Рішення щодо запобіжного заходу ще не оголосили

У Печерському суді Києва кілька годин чекали рішення у справі щодо обрання запобіжного заходу п’ятому президенту України Петру Порошенку через звинувачення у державній зраді. Про перенесення засідання суду повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, передають "Коментарі".

Печерський районний суд столиці переніс засідання, на якому повинні оголосити вирок щодо запобіжного заходу Порошенкові на середу, 19 січня. Засідання розпочнеться о 14:00. У понеділок, 17 січня, під час засідання суду сторона обвинувачення вимагала призначити п’ятому президенту України Петру Порошенку запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту з правом застави у розмірі в один мільярд гривень.

Суддя кілька годин перебував у нарадчій кімнаті, а тим часом під Печерським судом вишукувався кордон правоохоронців та автозаки. Під закладом на морозі кілька годин чергували й прихильники Порошенка в очікуванні рішення суду.

"Суд, який бере змором — не зовсім європейська практика, а й із нею можна працювати. Ми сподівалися на адвокатів, які швидко рознесли весь багатотомник Зеленського про держзраду, а тепер дочекалися на вердикт судді. Так, засідання перенесли. Але ви згадаєте, з чого все починалося: зливні бачки Банкової тільки й кричали, що про прийдешню посадку Порошенка. Але суддя не зміг підіграти Зеленському. Відсидівся, віддихався і прийняв проміжне рішення", — прокоментував Гончаренко.

Нагадаємо, Порошенко повернувся з Польщі до Києва 17 січня, щоб взяти участь у судовому засіданні. П’ятого президента України зустрічали його прихильники та правоохоронці в аеропорту "Київ (Жуляни)". Політик заявив, що нібито українські прикордонники не хотіли пропускати його до країни, проте у Держприкордонслужбі ці заяви заперечили. Повернення Порошенка супроводжувалось посиленою охороною громадського порядку у столиці, багатолюдними мітингами та політичними заявами. Напередодні судового засідання Печерський суд Києва заарештував майно Петра Порошенка, поки той перебував за кордоном. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Стас

18 січня 2022, 11:29

А ще подивіться хто такий адвокат Новіков https://www.youtube.com/watch?v=NfJ5jJb8ZRc

Стас

18 січня 2022, 11:14

Що ще може коментувати оця шавка та шестірка Гончаренко- тільки невиновність ворюги та зрадника Порошенка. Порошенка за продаж України Путіну та потурання Медведчуку давно потрібно було вже відправити на нари та конфіскувати його майно на користь держави. А з Рошен потрібно зробити те, що він з Гонтарєвою зробили з Приватбанком- націоналізувати. Порошенко, як обкрадати українців то герой, а як відповідати за свої поступки- то обісрався по самі вуха. Ви подивіться хто його захищає в суді, російський адвокат. Тобто Росія захищає Пороха. Ганьба.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися