У КМДА повідомили фактори закінчення війни - "зможемо самі"

Жоден експерт у світі зараз точно не скаже, коли закінчиться ця війна, — Віталій Кличко

Мер Києва Віталій Кличко не прогнозує точну дату кінця війни, і жоден експерт не зможе зробити такий прогноз. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міський голова Києва в інтерв'ю в Ютуб-проекті "Бомбардир".

Кличко повідомив, що дата кінця війни залежить від кількох факторів.

"Перший фактор, малоймовірно, що цю війну завершить та людина, яка її розпочала. Прізвище цієї людини ми знаємо і де він сидить. У Кремлі, в Москві", - заявив мер Києва.

Другий фактор, на думку Кличка, набагато більш реалістичний.

"Це ми, українці, зможемо самі своїми руками звільнити свою територію, показати нашу гідність, нашу силу, наш характер, і відстояти нашу незалежність і територіальну цілісність", - повідомив Кличко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Кличко відповів, чи планують у Києві підвищувати ціни на проїзд. У Києві вимушені повернути оплату за проїзд, хоч це і непопулярне, але економічно обґрунтоване рішення. У мирний час з бюджету столиці щорічно виділяли чотири мільярди гривень на дотації транспортної системи, зазначив мер Києва.

Також "Коментарі" писали, коли у столиці стане безпечніше. У Києві ще залишається загроза ракетних ударів та гарантувати повну безпеку громадян під час воєнного стану ані влада, ані військові поки що не можуть. Мер столиці зазначив, що не може вказувати киянам чи повертатись їм зараз до Києва, чи ні, проте кожен має знати, що небезпека в Києві поки що існує, перш ніж повертатися.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися