Українська розвідка відповіла на погрози Росії атакувати посольство США в Києві

Погроза РФ атакувати посольство США в Україні робить актуальним питання про закриття неба над Києвом

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони зазначили, що Росія спрямовує свої погрози не лише на Україну, але й на всі інші країни, які допомогають й підтримують нашу державу. Саме тому на такі погрози має бути належна реакція. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні розвідки МО України в Телеграмі.

У розвідці заявили, що погрози РФ, які лунають вкотре, актуалізують необхідність обговорення питання закриття неба над столицею та всією Україною.

"Ця погроза спрямована як на США, так і на всі цивілізовані країни світу, які підтримують Україну у боротьбі з російським агресором. Відтак, вона вчергове актуалізує питання щодо необхідності закриття неба над Києвом та всією Україною", - зазначили в ГУР Міноборони України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський призначив нових керівників двох РДА на Київщині. Згідно з документами, головою Вишгородської райдержадміністрації Київської області Зеленський призначив Олексія Данчина. Фастівську РДА очолив Юрій Волков.

Також "Коментарі" писали, що в київських садочках та школах облаштують укриття: Київрада ухвалила рішення. Київська міська рада ухвалила рішення, відповідно до якого в Києві починають процес облаштування найпростіших укриттів у тих закладах освіти, де їх досі немає. Кличко наголосив, що київська влада повинна зайнятися ремонтом і реконструкцією, а також вжити заходів із забезпечення укриттів у школах і садочках необхідними засобами, оскілька війна ще триває, а тому загроза ракетних обстрілів не зникла.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві вилучили музейні експонати на мільйони доларів. Унікальні експонати виявили під час обшуків в рамках розслідування діяльності, пов’язаної з фінансуванням "ДНР", виведення грошей з України до РФ, а також ведення бізнесу на території окупованого Криму. Правоохоронці встановили коло осіб, причетних до цих злочинів.

Джерело: https://t.me/DIUkraine/735


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися