В Київ прибув сьомий літак з військовою допомогою від США

Попередній рейс 1 лютого доставив 84 тонни бойових набоїв до стрілецької зброї.

В четвер, 3 лютого, в Київ прибув сьомий літак з військовою допомогою від США. Він доставив 85 тонн боєприпасів для гранатометів. Про це повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

За його словами, це не останній вантаж від США.

Попередній рейс 1 лютого доставив 84 тонни бойових набоїв до стрілецької зброї.

Загалом Україна отримала вже понад 500 тонн оборонної амуніції від США. 

Як повідомляли "Коментарі", у понеділок, 31 січня, із Польщі в Україну виїхали 29 вантажівок, у яких перебуває 120 тонн гуманітарної допомоги нашій державі. Цю підтримку організував уряд Польщі на запит української сторони. У вівторок, 1 січня, вантаж прибув до України. Також Україна отримала два мільйони масок для захисту від COVID-19. У ДСНС додали, що ця підтримка допоможе українцям за умов нинішньої кризової ситуації.

Раніше "Коментарі" з посиланням на опитування від кореспондента "ВК" повідомляли, що думки киян щодо повномасштабного вторгнення російської армії на українську територію значно розійшлися. Одна група жителів Києва вважає, що російській владі не вистачить рішучості на наступ, а інша група, навпаки, дотримується тієї точки зору, що армія Росії з'явиться на українських землях вже досить скоро.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Mary

8 лютого 2022, 14:37

ЯК вже ті маскалі задовбали , коли це все вже закінчиться, хіба брати снарягу і повистрілювати то все, хороше і дешеве тактичне спорядження і тактичний , якісний одяг мій чоловік купляє тут https://tacticalgear.ua/contact

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися