Що думають кияни про повномасштабне вторгнення Росії

Для киян сьогодні на порядку денному гостро постає питання про вторгнення Росії в Україну: які є думки

Опитування від кореспондента "ВК" показало, що думки киян щодо повномасштабного вторгнення російської армії на українську територію значно розійшлися. Одна група жителів Києва вважає, що російській владі не вистачить рішучості на наступ, а інша група, навпаки, дотримується тієї точки зору, що армія Росії з'явиться на українських землях вже досить скоро.

Також опитування показало, що старше покоління налаштоване більш песимістично, а деякі респонденти навіть заявили, що у них уже готова "тривожна валізка".

Нагадаємо: раніше ми також писали про те, що у Києві з парку "Перемога" прибрали комуністичну символіку, розташовану на вхідній стеллі - про це повідомляється у Facebook-акаунті "Декомунізація України". У ході демонтажу було прибрано орден "Перемога", представлений у вигляді радянської зірки.

Також ми вже опублікували список бомбосховищ у Києві : ця інформація допоможе киянам у разі вторгнення російських військ в Україну.

Читайте також: ми підібрали інформацію, яка допоможе зібрати "тривожну валізку", щоб підготуватися до можливого вторгнення Росії до Києва. Також у статті ми розповіли про те, як проходитиме сповіщення населення у разі небезпеки.

Джерело: https://t.me/big_kyiv/8173


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Патриот

22 січня 2022, 21:46

В Украинцев вогнали безмозглый вирус!

Антифашист

22 січня 2022, 12:15

Дурость украинского народа безгранична.Мало того,что они ломают и уничтожают память о той стране,которая уничтожила гитлеровский нацизм,они восхваляют эсесовских выродков.О чем это говорит?О безумии и нацификации большинства народа украинского государства.Государство,в котором герои нацисты,эсесовцы-нацистское государство!

иван хмель

22 січня 2022, 08:30

братці ! всі соціологічні опроси мають замовника хто проплатив---невідомо ---відомо лише одне --маніпулювання свідомістю зайняти колону новин можливо вірити ні це як гороскоп а взагалі якщо раша похитнеться в бік україни основний тягар ляже на тероборону а завдання--- знищувати не танки і бтри а бурятів які в них сидять як на російській мові что бы количество прибывших было меньше чем количество вывезеных (в гробах)

perst proroka

22 січня 2022, 07:30

Имею желание спросить .Вы нас Киевлян за дураков имеете?Об каком вторжении вы несете чушь?Враг уже среди нас. Враг организовал беспрецедентное заражение людей Амереканской заразой, это факт.Продал зерно а Украинцев кормит отходами для животных.Мы Киевляне не идиоты, а тем неумным кто бомбоубежищами и прочими глупостями занимался совет дам , обратитесь к психиатрические больницы хотя Это больше смахивает на клинические отклонения, а это не лечится.

Nika

21 січня 2022, 22:44

И здесь идет полный 3,14шь. Равно как и 90% готовых рвать пупки ради процветания "зеленой"нечисти... 80% украинцев будут рады снять ермо воров,усевшихся на шею народа Украины!!! Так что, господа пиндосы, братоубийственная война не состоится.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися