Кличко прибув у Мюнхен на конференцію з безпеки

Мер Києва візьме участь у міжнародному заході

Голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко прибув у Мюнхен для участі у конференції з питань безпеки. Про це очільник української столиці повідомив у своєму Telegram-каналі, передають "Коментарі".

Перед Мюнхенською конференцією з питань безпеки мер Києва Віталій Кличко виступить в земельному парламенті Баварії та вже поспілкувався з іноземними ЗМІ.

"Я сьогодні тут, аби донести наскільки Україна потребує підтримки і допомоги. Ситуація напружується. Росія не полишає спроб розпочати широкомасштабну війну. Сьогоднішні обстріли на Донбасі, поранені українські військові та мирні жителі — тому свідчення. Демократичний світ повинен стати поруч з Україною. На захист принципів демократії і європейської безпеки!" — заявив Кличко.

Мер Києва наголосив, що Україні потрібна спільна позиція всіх міжнародних партнерів, суворі механізми і спільні зусилля для стримання російської агресії. "Якщо світ "здасть" Україну, це відгукнеться в усій Європі!" — резюмував Кличко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві медичні заклади забезпечені усім необхідним на випадок виникнення надзвичайних ситуацій в контексті загрози вторгнення з боку Росії. В мерії наголосили, що столичні лікарні, зокрема, забезпечені автономними джерелами електроенергії та в разі надзвичайної ситуації готові до відключень енергії та водопостачання.

Нагадаємо, у Києві усі освітні заклади мають укриття під час можливого обстрілу, а керівники шкіл та дитячих садочків пройшли інструктаж, як діяти під час надзвичайних ситуацій. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, що столична влада створила інтерактивну мапу, де у Києві можна знайти найближче до вас укриття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися