Російські дипломати залишають посольство у Києві (ВІДЕО)

В мережі з’явилися кадри евакуації дипломатичної установи

У Києві та Одесі російські дипломати залишають будівлю Посольства Росії. Відео евакуації працівників дипломатичної установи у столиці оприлюднив громадський діяч Андрій Смолій, передають "Коментарі".

Напередодні про евакуацію російських дипломатів з дипломатичних установ в Україні заявили у Міністерстві закордонних справ РФ. Через загострення та загрози повномасштабної війни з Росією напередодні у Києві під стінами Посольства Росії провели мітинг та встановили могильні хрести з написом "Російський окупант". Сьогодні стало відомо про евакуацію працівників російського посольства з Одеси.

"Маємо вже відео з посольства РФ в Києві. Там також завантажуються речі і на виїзд. Прапор РФ вже також зняли", — прокоментував кадри евакуації російського посольства у столиці Смолій.

Після виступу Путіна мери Амстердаму, Будапешту, Лос-Анджелесу, Подґоріци, Тайбею, Ульма, Варшави, Братислави, Гданську, Парижу, Праги, Таоюані, Ной-Ульма підписали лист з підтримкою Києва та України. Після визнання "ДНР" та "ЛНР" президентом РФ заяву про те, що Росія фактично оголосила Україні війну, зробив мер Києва Віталій Кличко.

Дивіться також, як Посольство США потролило Путіна історією Києва та Москви.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Роман

23 лютого 2022, 16:47

Відео про те, як щурі біжать з корабля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися