Зеленський розповів про повернення до Києва іноземних дипломатів

Це чіткий сигнал Євросоюзу країні-агресору, але потрібні більш рішучі дії

До Києва повертаються дипломати інших держав, і це чіткий сигнал для Росії, але Захід повинен діяти більш рішуче та надати Україні потужну зброю для захисту території, а проти РФ ввести ще жорсткіші санкції. Про це заявив під час відеозвернення Президент України Володимир Зеленський, передають "Коментарі".

За його словами, у столиці вже відновили роботу посольства Словенії та Туреччини, до Києва повернувся посол Литви. З дипломатами цих країн Президент планує зустрічі найближчим часом.

"Я очікую на зустріч з усіма, хто з нами, з усіма хто сміливий, з усіма дипломатами. Повертайтесь у нашу столицю. Присутність іноземних дипломатичних місій в Києві — це нормальна робота посольств, це чіткий сигнал агресору, що Київ — наша столиця, а не губернське місто Росії", — наголосив Зеленський.

У Кремлі злякалися, що гнів світу через викриті звірства окупантів в Бучі повториться та намагаються приховати вбивства цивільних людей у захоплених містах, зазначив Президент України. Такі факти вже фіксують в оточеному окупантами Маріуполі, розповів Зеленський.

Дивіться повне звернення Президента України Володимира Зеленського наприкінці 43-го дня війни з РФ на відео.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися