Зеленський зробив кадрове призначення в Києві: подробиці

Президент України Володимир Зеленський прийняв нове кадрове рішення по Києву. Він призначив нову суддю Шевченківського районного суду столиці. Про це стало відомо з відповідного указу глави держави на сайті Офісу Президента.

З указу слідує, що Володимир Зеленський призначив Романішену Інну Павлівну на посаду судді Шевченківського районного суду міста Києва. Відповідний указ під номером 215/2021 глава держави підписав 27 травня 2021 року.

Нагадаємо, що раніше київський депутат Олександр Дубинський повідомив про те, що атака Офісу Президента на міського голову столиці Віталія Кличка пов'язана з тим, що Володимир Зеленський боїться його можливої конкуренції на майбутніх виборах президента.

Дубинський зазначив, що Зеленський збирається ініціювати дострокові вибори Президента України. Віталій Кличко раніше заявляв, що обшуки на комунальних підприємствах та в департаментах КМДА є тиском на нього особисто і на його партію "Удар".

Також з'явилася інформація про те, що президент хоче зняти Віталія Кличка з посади голови КМДА через рішення РНБО і призначити на його місце діючого першого заступника Олексія Кулебу.

Сам Кличко коментував цю інформацію і сказав, що його усунення з посади глави КМДА буде неконституційним і послався на відповідне рішення Конституційного суду, згідно з яким, главою КМДА обов'язково повинен бути призначений обраний мер Києва.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що Кличко відзвітував про роботу в Києві.

Читайте також про закінчення будівництва Дарницького моста в Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Валерий

28 травня 2021, 22:24

Очередная взяточница начнёт набивать карманы!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися