Ківа заявив, що учасники хресного ходу в Києві прийдуть зносити Зеленського

Скандальний народний депутат від партії ОПЗЖ Ілля Ківа заявив, що учасники хресного ходу УПЦ Московського патріархату, який відбувся 27 липня, восени 2021 року прийдуть зносити Президента України Володимира Зеленського. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

За його словами, потрібно запам'ятати тих, хто прийшов на хресний хід 27 липня, а також їх кількість, адже саме ці люди нібито "прийдуть зносити до біса злочинну владу Зеленського вже цієї осені". Ківа сказав, що 27 липня була репетиція.

Нагадаємо, що раніше Ківа влаштував своєрідний перфоманс у центрі української столиці. На Андріївському узвозі в центрі Києва він спалив кашкет із сувенірної лавки.

З відео можна зрозуміти, що Ківа купив у сувенірній крамниці на Андріївському узвозі кашкет Вермахту (армії нацистської Німеччини часів Другої світової війни), після чого облив кашкет бензином і підпалив на тротуарі, заявивши, що подібне потрібно спалювати.

Також він заявив, що Україна нібито стала колискою фашизму в Європі, а в Києві можна купити нацистську символіку на вулицях міста.

Зазначимо, що кашкет нардеп купив у сувенірній крамниці. Відповідно до закону про засудження комуністичного і нацистського тоталітарних режимів в Україні заборонена будь-яка пропаганда і символіка таких ідеологій.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.

Джерело: https://t.me/The_Kyva/972


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Влад

30 липня 2021, 07:42

Можу сказати як закічить Києва - грохнуть своїж

баламут

29 липня 2021, 00:21

був ківа дурним,дурним і зостався бо мандат не ліче

Антибандит

28 липня 2021, 16:43

Ипанутый...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися