На Київщині місцевий житель відкрив стрілянину по житлових будинках: у поліції повідомили подробиці

У стрільця вилучили мисливську рушницю

Правоохоронні органи затримали чоловіка, який відкрив вогонь по житлових будинках. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на Фейсбук-сторінці поліції Київської області.

Чоловік відкрив вогонь 23 травня. О 4 ранку в селі Ходосівка Київської області 34-річний місцнвий житель обстріляв сусідні будинки з мисливської рушниці Diamond Back. Через обстріл було пошкоджено будинок жінки, що живе поруч, й автомобіль, який був припаркований у дворі. Поблизу будинку чоловіка виявили 13 гільз.

Поліція затримала стрільця, вилучила в нього зброю та понад 100 набоїв різного калібру. Згідно з попередньою інформацією правоохоронних органів, чоловік був під дією алкогольних речовин. Наразі поліція помістила підозрюваного в тимчасовий ізолятор.

Слідчі вже розпочали досудове розслідування за фактом хуліганства. Чоловіку загрожує ув'язнення до 7 років.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Київщині вже виявили майже 1300 тіл убитих росіянами цивільних. Також голова поліції Київської області повідомив, що в Київській області досі щоденно виявляють цивільних, яких закатували російські військові. 

Також "Коментарі" писали, що в Київській області ввели додаткові обмеження: що заборонили. У межах прикордонних територій Київщини запроваджують додаткові тимчасові обмеження з 24 травня. Нові заборони стосуються, насамперед, Вишгородського району, що знаходиться в 5 кілометрах від північного кордону України.

Читайте на порталі "Коментарі": у Бучанському районі Київщини запрацювали нові поліцейські станції. У трьох громадах Бучанського району Київщини, які постарждали від російських окупантів, розпочали роботу нові поліцейські станції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися