У Бучанському районі Київщини запрацювали нові поліцейські станції (ВІДЕО)

Відновлення роботи правоохоронців у Бучанському районі є вкрай важливим для громади

У трьох громадах Бучанського району Київщини, які постарждали від російських окупантів, розпочали роботу нові поліцейські станції. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив начальник Головного управління Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нєбитов наголосив, що зараз важливо вживати необхідних заходів для того, щоб люди почували себе в безпеці.

"Населені пункти Бучанського району тривалий час перебували в окупації й найбільше постраждали від дій російських агресорів. Саме тому відновлення роботи правоохоронців на цій території є вкрай важливим для громади. Навіть під час воєнного стану ми будемо продовжувати створювати заходи безпеки для людей, аби вони почувалися захищеними", - заявив начальник Головного управління Нацполіції в Київській області.

Також Нєбитов зазначив, що нові поліцейські станції розпочали роботу в Немішаївській, Білогородській та Борщагівській громадах Бучанського району.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві та передмісті подорожчав проїзд: які тепер ціни. За словами голови Асоціації перевізників Києва та Київської області, головна причина, чому подорожчав проїзд, - дефіцит пального. Саме це спричинило зменшення кількості рухомого складу на 50%.

Також "Коментарі" писали, що на Київщині в полі знайшли уламки некерованої авіаракети: у ДСНС повідомили подробиці. У повідомленні ДСНС зазначається, що після виявлення уламків некерованої авіаційної ракети викликали піротехнічну службу Мобільного рятувального центру ДСНС України, щоб надалі знищити вибухонебезпечний предмет.

Читайте на порталі "Коментарі": у КМВА повідомили небезпечні для відвідування парки Києва. У Києві деякі парки досі можуть нести небезпеку. Території були заміновані, тому там досі можуть знаходитися нерозірвані снаряди й авіаційні бомби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися