У Києві автомобіль збив насмерть людину: у поліції повідомили подробиці

Загиблий переходив дорогу в невстановленому місці

На київському проспекті Перемоги автомобіль збив чоловіка, який переходив дорогу у невстановленому місці. Пішохід одразу ж загинув. Наразі правоохоронні органи встановлюють обставини ДТП й особу загиблого. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Національній поліції Києва.

“До поліції Києва надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з постраждалими на проспекті Перемоги, що у Святошинському районі столиці”, - повідомляють правоохоронні органи. 

Згідно з повідомленням поліції, на місце аварії виїхали патрульні й слідчо-оперативна група. За попередньою інформацією, водій автомобіля наїхав на піщохода, який переходив дорогу у невстановленому місці. Від травм пішохід загинув на місці. Наразі особа чоловіка встановлюється.

Правоохоронні органи розпочали кримінальну справу за частиною 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві з'явились 3D-тури зруйнованими та пошкодженими внаслідок війни будівлями. На туристично-культурному хабі з'явились 3D-тури, під час яких можна подивитися, як зараз виглядають зруйновані й пошкоджені будівлі Києва через війну Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці. У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні.

Читайте на порталі "Коментарі": поліція Київщини затримала групу мародерів, яка крала пальне на місцевих АЗС. Правоохоронні органи викрили трьох мешканців селища Глеваха, що в Київській області, які обкрадали місцеві АЗС, залишені без нагляду. Поліції вдалося затримати мародерів "на гарячому".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися