У Києві виявили шкідливу дитячу суміш, яка викликає отруєння: подробиці

У Києві спалахнула харчова інфекція

У Києві відкликали дитячі суміші через спалах харчової інфекції. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Головному управлінні Держпродспоживслужби в місті Києві.

"Повідомлення стосовно спалаху харчової інфекції, що ймовірно викликана дитячими сумішами (виробник: компанія "Abbot" (США), що експортувалися до України (отримувач: ТОВ "Кратія ЛТД", вул. Багговутівська, 17-21, м. Київ, 04107) отримане по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 02 березня 2021 року № № 2022.1018-fup 10", - повідомила Держпродспоживслужба на своїй сторінці у Фейсбуці.

Також зазначається, що ТОВ "Кратія ЛТД" повідомило Держпродспоживслужбу, що відкликає добровільно харчові продукти, виготовлені компанією "Abbot".

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві з'явились 3D-тури зруйнованими та пошкодженими внаслідок війни будівлями. На туристично-культурному хабі з'явились 3D-тури, під час яких можна подивитися, як зараз виглядають зруйновані й пошкоджені будівлі Києва через війну Росії проти України.

Також "Коментарі" писали, що в МВС повідомили, чи може Росія знову спробувати атакувати Київ. Вірогідність того, що зі сторони Білорусі можуть знову відновитися атаки по Україні, зокрема й Києву, наразі залишається.

Читайте на порталі "Коментарі": у центрі Києва чоловік на самокаті потрапив під колеса автомобіля: поліція повідомила подробиці. У Шевченківському районі столиці чоловік на електросамокаті зіткнувся з автомобілем через те, що порушив правила дорожнього руху. Чоловіка госпіталізували до лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися