У Києві вночі горіла квартира в багатоповерхівці: пожежники врятували чоловіка

Причину виникнення загоряння в київській багатоповерхівці встановлять правоохоронці

У Дніпровському районі Києва 30 травня вночі сталася пожежа в багатоповерховому житловому будинку. У ході гасіння пожежі рятувальники знайшли мешканця квартири й вивели його на вулицю. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили на Фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС України у місті Києві.

У повідомленні зазначається, що виклик про пожежу надійшов близько 2:50. 

"На місці події було встановлено, що у 5-поверховому житловому будинку на 1 поверсі в одній із квартир на кухні сталося загоряння побутових речей на площі 3 кв. м. Рятувальники одразу ж розпочали гасіння пожежі. О 03:07 її було ліквідовано", - повідомили в ДСНС.

Також у повідомленні йдеться, що під час гасіння пожежі рятувальники вивели на вулицю мешканця квартири, де сталося загоряння. Чоловікові не була потрібна медична допомога, нічого не загрожувало його життю.

Наразі правоохоронні органи встановлюють причину пожежі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Київській ОВА повідомили пріоритетне завдання у відновленні області. Наразі пріоритет у відновленні Київської області надається транспортній інфрастуктурі, яка була пошкоджена в результаті бойових дій.

Також "Коментарі" писали, що в ботанічному саду Гришка, де нещодавно знайшли снаряди, тепер можна відпочивати. Ботанічний сад імені Гришка в Києві відновив свою роботу з 28 травня. Фахівці перевірили територію на вибухонебезпечні предмети й засвідчили, що парк безпечний для відпочинку.

Читайте на порталі "Коментарі": чи можуть російська війська найближчим часом знову атакувати Київ: в Міноборони дали відповідь. Міністерство оборони України та українська розвідка не мають даних, що свідчили б про здійснення російськими військами повторного наступу на Київ найближчими днями.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися