У Києві затримали чоловіка, який підробляв довідки про непридатність до військової служби: подробиці

Чоловіку повідомили про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон

Мешканець Київської області створював фейкові документи військово-лікарської комісії на замовлення чоловіків призовного віку, які хотіли виїхати за кордон. За кожну довідку підозрюваний отримував 1500 доларів США. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в Національній поліції Києва.

У повідомленні правоохоронних органів зазначається, що слідчі провели обшук і встановили особу чоловіка, який займався підробкою документів.

"Фігурантом виявився раніше судимий 43-річний житель Київщини. Він розміщував у мережі Інтернет оголошення про виготовлення довідок, вартістю 1 500 доларів США за один екземпляр. Ми затримали ділка під час чергового збуту фальшивих документів. За його місцем проживання виявлені підроблені документи та бланки майбутніх довідок. За попередньою інформацією, послугами чоловіка встигли скористатись кілька десятків чоловіків", - повідомив слідчий Дарницького управління поліції Києва Дмитро Білоконь.

Наразі чоловіку вже повідомили про підозру за незаконне переправлення людей через державний кордон України та підробку документів. Підозрюваному загрожує позбавлення волі від семи до дев'яти років. Поліція зазначила, що зараз обирається запобіжний захід чоловіку.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви: подробиці. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися