Для Києва зберігається ще кілька загроз: у теробороні столиці повідомили, чому киянам зарано розслаблятися

Для Києва існує загроза обстрілів балістичними та крилатими ракетами

У Києві досі зберігається загроза здійснення ракетних обстрілів з боку Росії. Війна ще триває, тому не потрібно нехтувати сигналами повітряної тривоги. Киянам зарано розслаблятися. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив пресофіцер 112 київської бригади територіальної оборони Андрій Ковальов в ефірі телемарафону новин.

"Для Києва існує загроза, насамперед – загроза терористичних обстрілів з боку Росії балістичними та крилатими ракетами", - зазначив Ковальов.

Пресофіцер тероборони також додав, що російські військові можуть спробувати відкрити "другий фронт" на київському напрямку. Однак Україна, врахувавши помилки перших місяців війни, готова тепер до оборони столиці завдяки величезній кількості сил і засобів для захисту Києва.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві змінили графік роботи Кирилівської церкви. В українській столиці змінили графік роботи знаменитої Кирилівської церкви, яка розташована на вулиці Олени Теліги – два дні на тиждень для культової споруди будуть вихідними.

Також "Коментарі" писали, що Київ будує укріплення на випадок нового штурму: у КМВА повідомили подробиці. Перший рубіж оборони столиці створюється на значні відстані від Києва, щоб убезпечити максимально місто, якщо російські війська вдадуться до чергової спроби захоплення. У КМВА наголосили, що готуватися до зустрічі з ворогом небхідно навіть у тому разі, якщо повторний напад уже здається нереальним.

Читайте на порталі "Коментарі": у Києві розпочинати пляжний сезон не будуть: у КМДА повідомили причину. У Києві пляжі й зони відпочинку обслуговують у штатному режимі. Незважаючи на це, відкривати пляжний сезон у Києві поки що не планують. Також не радять під час воєнного стану заради власної безпеки відвідувати пляжі.У повідомленні КМДА зазначається, що території пляжів і зон відпочинку в Києві починають обстежувати дно акваторій на вибухонебезпечні предмети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися