У Броварах сталася масштабна пожежа: на місці виявили "коктейлі Молотова"

Пожежу вдалося оперативно ліквідувати

Згідно з даними ДСНС, біля заводу "Пластмас" у Броварах на Київщині сталося загоряння сухої трави, потім пожежа охопила стихійне сміттєзвалище. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив мер Броварів Ігор Сапожко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Близько 20:00 жителі Броварів повідомили про задимлення в районі промзони. 

Згідно з повідомленням мера міста, пожежу оперативно ліквідували. Виявилося, що причиною загоряння могли стати пляшки з "коктейлями Молотова", які знайшли на місці пожежі.

“Чи був це навмисний підпал наразі з’ясовують правоохоронні органи. Загрози для життя та здоров’я людей немає”, - зазначив Сапожко.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ. За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Також "Коментарі" писали, що Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги. Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. У гуманітарному вантажі містяться речі першої необхідності, які призначені мешканцям тих районів Київської області, які найбільше постраждали від війни.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині посилюють контроль за дотриманням комендантської години: яка причина. Поліція буде більш ретельно слідкувати за дотриманням комендантської години в Київській області. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися