У КМВА розповіли про ймовірність нового нападу на Київ - "повинні бути готовими"

Київ і надалі залишається пріоритетною ціллю для російських загарбників

Київ досі пріоритетна ціль окупантів. Тому ворог після боїв у Луганській та Донецькій області може знову здійснити спробу нападу на українську столицю. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Київської міської військової адміністрації Сергій Корнійчук.

Корнійчук заявив, що для російських окупантів Київ досі в пріоритеті, тому цілком ймовірно, що ворог може відновити наступ на столицю.

"Війна сьогодні стосується кожного, робити вигляд, що її немає і вона десь там далеко – не правильно. Тим паче, боротьба з противником ще декілька місяців тому була зовсім поруч. Як наслідок, ми маємо Ірпінь, Бучу, Гостомель, Макарів, Бородянку.. ці міста ще й досі оговтуються від варварств заподіяних російськими військами", - зазначив Корнійчук.

Голова КМВА зазначив, що стежать за діями противника й зроблять усе можливе, щоб підготувати Київ до оборони й дати потужну відсіч окупантам.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Арестович розповів, чи Лукашенко почне напад на Київ. За його словами, наразі загроза наступу військ Білорусі не зросла, оскільки Лукашенко сьогодні лавірує між тиском з боку Росії та розумінням, що його армія нікуди не піде у наступ. Він зазначив, що Лукашенко створив народне ополчення саме проти загрози з боку Росії, оскільки Україна не атакуватиме Білорусь.

Також "Коментарі" писали, що Червоний Хрест спільно з партнерами передав Київщині чотири фури гумдопомоги. Товариство Червоного Хреста спільно з Турецьким Червоним Півмісяцем і компанією LC Waikiki передали Київській області чотри фури гуманітарної допомоги. У гуманітарному вантажі містяться речі першої необхідності, які призначені мешканцям тих районів Київської області, які найбільше постраждали від війни.

Читайте на порталі "Коментарі": на Київщині посилюють контроль за дотриманням комендантської години: яка причина. Поліція буде більш ретельно слідкувати за дотриманням комендантської години в Київській області. Голова Київської ОВА у своєму повідомленні попросив не забувати про світломаскування під час комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися