У Києві затримали водія з рекордним сп'янінням: алкотестер аж "зламався"

Правоохоронні органи спіймали 35-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння

У Києві правоохоронні органи затримали водія з рекордними показниками сп'яніння. Поліції не вдалося виміряти точний вміст алкоголю, бо алкотестер просто зламався. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в патрульній поліції Києва.

Правоохоронні органи уточняють, що максимальний показник, який демонструє алкотестер, - 5 проміле. Затриманий водій мав більше алкоголю у крові, тому алкотестер просто зламався.

До поліції надішов виклик від небайдужого жителя Києва, який помітив п'яного водія. Правоохоронні органи одразу виїхали на виклик і затримали чоловіка під дією алкогольного сп'яніння.

Однак поліції не вдалося виміряти рівень алкоголю. У повідомленні правоохоронних органів зазначається, що водій мав точно більше 5 проміле, бо випив значну кількість алкоголю.

Водій був одразу ж відсторонений від керування автомобілем. Поліція склала на чоловіка адміністративний протокол за водіння в стані сп'яніння.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Вишгородщині поранена дівчинка прикинулася мертвою, щоб її не вбили окупанти. У Катюжанці на Київщині російські військові ще в лютому обстріляли автомобіль з мирними жителями. Через ворожу атаку двоє дорослих загинуло, а 13-річна дівчинка Даша змушена була вдавати із себе мертву, щоб окупанти її не вбили.

Також "Коментарі" писали, що психоневрологічний інтернат у Бородянці привели до ладу після окупації. З початку повномасштабної війни в Україні в інтернаті перебувало 420 пацієнтів, за якими доглядали лише шестеро працівників. Через нестачу ліків, холод та стрес від обстрілів під час окупації загинули в інтернаті 12 людей.

Читайте на порталі "Коментарі": у військовій адміністрації повідомили, скільки за час війни по Києву вдарило російських ракет. У повідомленні Київської міської військової адміністрації зазначається, що під час війни в Києві через дії окупантів зазнали пошкоджень 412 об'єктів, серед яких 233 житлові будинки, 36 приватних садиб, 46 шкіл та 29 дитячих садків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися