На Вишгородщині поранена дівчинка прикинулася мертвою, щоб її не вбили окупанти (ВІДЕО)

Наразі дівчинка в безпеці

У Катюжанці на Київщині російські військові ще в лютому обстріляли автомобіль з мирними жителями. Через ворожу атаку двоє дорослих загинуло, а 13-річна дівчинка Даша змушена була вдавати із себе мертву, щоб окупанти її не вбили. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробили в прес-службі поліції Київської області.

У повідомленні правоохоронних органів зазначається, що дівчинка проповзла під кулями окупантів, і їй дивом вдалося вижити.

"Наприкінці лютого колона російських військових зайшла до Катюжанки. 13-річна Даша та її рідні намагалися проїхати додому, але окупанти відкрили вогонь по машині. Батько та його дружина загинули на місці, машина загорілася, Даша намагалася втекти, але солдати РФ знову почали стріляти та важко поранили дитину. Спливаючи кров'ю, дівчинка буквально виповзала з-під куль і дивом вижила", - йдеться в повідомленні поліції.

Як зазначила дівчинка, вона побігла до іншої машини й лягла біля неї. Щоб окупанти не вбили, Даша прикинулася мертвою. 

"Вони мене ногою посмикали – жива я чи ні. Я прикинулася мертвою – вони пішли далі", - розповіла дівчинка.

Потім дівчинку доставили до лікарні, а двох інших дорослих поховали на цвинтарі. Зараз Даша в безпеці, поряд із мамою.


Як повідомляли раніше "Коментарі", у Києві встановили жорсткий контроль за дотриманням комендантської години. В українській столиці влада оголосила про те, що жорстко контролюватиме дотримання режиму комендантської години — це стосується роботи закладів та пересування містом.

Також "Коментарі" писали, що в Києві з 18 поверху недобудови врятували собаку-екстремала. Пес блукав будівлею, яка досі стоїть недобудованою, поки небайдужі люди не помітили тварину й не повідомили про неї Команді порятунку тварин.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський розповів, скільки іноземних дипломатів повернулося до Києва. Президент України Володимир Зеленський розповів, скільки іноземних дипломатів повернулося до української столиці з моменту початку повномасштабної війни з Росією та вигнання окупантів із Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися